• Слънчеви цикли, празници и ритуалиТук можете да се потопите в магията на слънчевите ритми и празниците; да разберете кога и как те въздействат върху тялото, ума и душата, и съответно да използвате силата им, за да се движите леко в естествения поток на живота и да постигате целите си.
  • Пясъчен оракулМожете да ползвате Пясъчния оракул винаги когато имате необходимост да помислите над някакъв въпрос, който е важен за вас в момента; винаги когато искате съвет от духовната си същност или просто когато имате нужда от фокусиране и концентрация.
  • Медитации в групаЛунната медитация е чудесно средство за настройване към мощната енергия на луната за релаксиране, изчистване и зареждане, както и за свързване и съвместна работа с други хора. Всяка медитация ползва комплекс от техники свързани с енергийните центрове в тялото - чакрите.
  • Медитативна практика за баланс на жизнената енергияИзползват се техники на релаксацията, концентрацията и визуализацията, като се ангажира естествената активност на мисловната енергия с атрактивни за рационалната мисъл образи. Прилагат се спектралните цветове, чиито вибрации имат своя еквивалент за всяка от чакрите, за да се активират и балансират енергийните центрове на тялото.

Избрахме името Мълчана вода в знак на почит към българските корени на свещеното езотерично познание и практика, но и като символ на проводимостта на знанието, както и на енергията, чрез гъвкави и разнообразни и същевременно прости, практични и устойчиви носители на енергийна информация, каквито се надяваме да намерите в този сайт. Мълчана вода е холистична философия, която подкрепя различния ракурс към езотеричното познание, като се фокусира върху практичността и толерира динамиката и обновлението в съвременния процес на духовно развитие на човека.


В българската народна традиция мълчаната вода е ипостас на чистотата, на чистото слово и на запазената сила на енергията. Мълчаната вода предоставя основа за развитието на личността, която се стреми да опознае света, да го опитоми и впише в мирогледа си, а от там и себе си - в системата на мирозданието. Флуидността и запаметяващата способност на водата дават възможност за пренасяне на фина информация от различни нива, а мълчаната вода е гаранцията за чистотата на този процес.    

Прочети още...

Езотеричен магазин

Магическа палитра

full_moon_02_20001.jpg

Мълчана вода © Абонамент за бюлетин

Абонирай се!
Бюлетин Искате ли да получавате HTML имейли?

Последни коментари

Как да ни намерите


Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите." width="32" height="32" />'; document.getElementById('cloak72826').innerHTML += ''+addy_text72826+'<\/a>'; //--> rss 32-2facebook 32-2youtube icon 32Вдъхновения разказани от Alexandrelmvoda 32 32google-plus-icontwitter 32youtube icon 32

Copyright © 2009-2013. Всички права запазени. All Rights Reserved. ©